70è Aniversari del Club d’Escacs Barberà i homenatge als Jugadors Campions de lliga 2022

El passat diumenge 18 de desembre el Club d’Escacs Barberà va celebrar a la seva seu el seu 70è aniversari, i es va retre homenatge al jugadors campions de la màxima divisió de la lliga catalana 2022. Agraïm la presencia del socis, jugador, amics i autoritats tots ells han ajudat arribar fins aquí. Volem recordar les persones que varen funda l’entitat, avui ells malauradament no estan entre nosaltres son el Ramon Barris Carrera, Antonio Lopez Marin, Jose Urpinell Coral. Si que ven poder celebrar el 50 aniversari en el 2002, els fills dels dos primers estan amb nosaltres, son els socis mes antics Ramon Barris i Fernando Lopez junt amb en Joan Miranda. Ells son els invitats d’honor per la celebració del 70 aniversari de l’entitat. En el 1979 la constitució dels ajuntaments democràtics va donar peu que en el 1982 ens traslladéssim al Casal de Nemesi Valls, un punt d’inflexió molt positiu. Més positiu encara el trasllat a Torre d’en Gorgs l’any 2003 per Sant Jordi. El nostre treball, la voluntat de servei i l’ajut del consistori han donat els èxits esportius dels equips i del Open Internacional de Barberà. Nomes ens queda una assignatura pendent, es que l’escola d’escacs de Barberà entri a les escoles de la població en horari lectiu. A totes moltes gracies
70 aniversari, els socis mes antics Ramon Barris i Juan Miranda
Campions DH 2022
Campions Social Tardor 2022
Torneig de Nadal 2022
Campions i Socis participans del 70è aniversari – 17 desembre de 2022

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: