I Torneig Femení per Equips de Barberà

Al I Torneig Femení per Equips de Barberà del Vallès van participar 12 equips, un total de 37 jugadores, federades i no federades, de totes les edats (des de nenes de 4 anys a jugadores veteranes de més de 65). A més de jugadores del Barberà, van venir també moltes jugadores d’altres clubs i municipis, com Santa Coloma de Gramenet, diversos clubs de Barcelona, Llinars del Vallès, Sant Boi de Llobregat o Valls. A destacar la participació del club d’escacs Gramenet, que va portar un total de 4 equips (12 jugadores).

Va guanyar el torneig l’equip “Llinars-Valls”, format per les jugadores Arami Lobo, Laia Garcia i Martina Lázaro. Les segones classificades van ser l’equip “Sant Boi – Barberà” format per la Joana Ros, de Sant Boi, la Yolanda Castillo i la Marta Castillo, de Barberà. El tercer lloc va ser per les “Grameteras 1”: la Gal·la Garcia-Castany, la Ma Dolors Anton i l’Alba Ventós. Finalment, el premi al “millor equip del mateix club” va ser per les “Grameteras 2” (Ainhoa Guerrero, Maria Cristina Asatryan,
Mane Amirkhanyan).

A més de reunir a jugadores de totes les edats, va ser el primer torneig per a algunes aficionades que no havien jugat mai, i una represa de contacte per a d’altres jugadores que feia més de 25 anys que no competien. Però també vam comptar amb algunes de les millors jugadores de Catalunya, incloent 3 campiones de Catalunya absolutes: la Joana Ros (2022, vigent campiona), la Yolanda Castillo (2018) i l’Alba Ventós (2007).

https://www.bdv.cat/es/noticies/gran-exito-de-participacion-en-el-primer-torneo-femenino-de-ajedrez-en-barbera

https://escacs.cat/index.php/es/competicio/escacs-femeni/28772-i-torneig-femeni-per-equips-de-barbera

Bases del torneig

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: